Předem bych chtěl upozornit,že se nejedná o důsledek jakéhosi novoročního předsevzetí.Tato myšlenka mi v hlavince zrála již delší dobu,ovšem díky hektickému závěru roku jsem si řekl,že budu žrát,co hrdlo ráčí a jakmile se situace v roce novém uklidní,dám se do práce.Každodenní dopínání kalhot a funění při zavazování bot bylo jasným znamením,že milanovi se daří dobře a utěšeně roste.Když mě však začala i bunda elasticky obepínat,usoudil jsem,že první vážení bude traumatické asi jako dopad atomovky na Hirošimu.Očekával jsem váhu mezi 115-116 kilínky.Dne 4.1.2010 v 8:00 ráno jsem se tudíž v negližé postavil na váhu a čekal,co se bude dít.Displej na mě dvakrát laškovně mrknul,aby nakonec ukázal hodnotu
119.3
V 8:30,když jsem se probral z bezvědomí,do nejž jsem upadl poté,co jsem omdlel a při pádu se praštil hlavou o záchodovou mísu,začal tuhý boj s milanem.
Průběžné výsledky budu zveřejňovat vždy v pondělí a pokud se ke mé snaze přidá některý z přítomných pánů,budu jedině rád.Tato výzva se týká hlavně druhého muže s červeným nickem,jehož milan měl na Olešné taktéž impozantní rozměry
Vládíček